Skip to content

Vi er i fuld gang med at opdatere hjemmesiden med kommende aktiviteter. Skriv dig op til vores nyhedsbrev, og du får besked som en af de første om de nye hold og foredrag eller følg med på Facebook. Fra medio juni vil de nye hold for næste sæson ligge på hjemmesiden.

Informationsmøde vedr. Sydengland

Informationsmøde – Rejse til Sydengland d. 3 – 11. juni 2022

Vi afholder et infomøde om FOF’s rejse til Sydengland, og du er velkommen. 

Downton Abbey, Jane Austen og Shakespeare er på programmet, og vi præsenteres for de betagende landskaber i Cotswold, hvor billedet er fra, Cornwall samt Kent og Surrey. Kom og hør Anders Bager Eriksen, direktør for Historiske Rejser, fortælle om rejsen til det blomstrende Sydengland i starten af juni 2022.

Der vises billeder beriget med historie fra Vikingerne til Dronning Viktoria og Verdenskrigene. Vi hører om besøg på Churchills Blenheim, Oxford og Cambridge.
I løbet af aftenen vil rejseprogrammet blive gennemgået, der vil blive givet gode råd til alt det praktiske i forhold til rejsen, herunder valuta, rejseforhold, rejseforsikring, Coronaregler og meget andet.

Efter informationsmødet vil der også være rig mulighed for at stille spørgsmål. Informationsmødet er klokken 16.30 – 18.00 tirsdag 8.marts 2022.
Alle, der har lyst til at høre mere om denne Englands-rejse, er velkomne. Deltagelse er GRATIS, dog er tilmelding nødvendig.

Du tilmelder dig til informationsmødet ved at sende en mail til info@fofherning.dk, ring på tlf.: 97224744.