Skip to content

I dagene torsdag 28. sept. kl. 17.00 til mandag den 2. okt. kl. 05.00 kan du desværre ikke tilmelde dig vores kurser, arrangementer m.m., da vi opdaterer hjemmesidens bagvedliggende systemer. Beklager din ulejlighed.

Mad med mening

Mad med mening

Hvordan gør vi samtalen vedkommende, nærværende og dyb, så alle går beriget og klogere ud i verden? Der er brug for en ny oplysningstid, hvor vi tager afstand fra hverdagens trivialitet, klagesang og skrækhistorier, og i stedet for lærer, hvordan vi dyrker den dybe og meningsfulde samtale. Ved hjælp af nysgerrighed udvikler vi vores relationer ind i det ukendte.

Disse to aftener er den meningsfulde samtale omdrejningspunkt med et oplæg fra Michael Nørager. Ud over at vi skal tale samme, skal vi spise og synge sammen. Højhuset tilbereder til denne aften et måltid af friske grøntsager fra køkkenhaven og modnet kød fra husets lokale dyrehold – helt eksklusivt udvalgt. Der serveres isvand til måltidet og andre drikkevarer kan tilkøbes. Aftenens facilitator, Michael Nørager, er til daglig ph.d. og lektor i innovation og forandringsledelse på Århus Universitet.