Skip to content

Rejse til Italien

Rejse til Italien

Nydelsestur til Italien med madlavningskursus og trøffeljagt. Vi skal på denne rejse besøge den lille bjerglandsby Potico di Romagn., byen, som indtil 1923 var en del af Toscana, men nu er i det mindre besøgte, men smukkere, Emilia Romagna.  Her skal vi bo på det byens bedste og eneste hotel, det charmerende hotel Al Vecchio Convento. Hotellet har en af regionens bedste restauranter og dertil hver morgen uden sidestykke den bedste morgenmadsbuffet i Italien.

Ud over at nyde den smukke natur og det skønne hotel, er der arrangeret 2 gange kokkeskole ved Matteo, som bl.a. også har arbejdet på NOMA i København og på andre Michelin-restauranter. Matteo tager os også med på trøffeljagt, hvor vi håber at finde både hvide og sorte trøfler med stor hjælp fra nogle af de 12 trøffelhunde som Matteo har oplært. Vi skal på en lille oplysningstur i den bedårende bi, hvor Ulla, der er svigerdatter og oprindeligt fra Herning vil fortælle om livet i en mindre italiensk bjerglandsby anno 2023.

Derudover er der en arrangeret vandretur i det smukke bjerglandskab, hvor vi skal opleve evig ild, som kommer fra en sprække i jorden. Rejsen afsluttes med en heldagstur til Bologna.Bologna er kendt som ”den fede, den røde og den lærde,” med Italiens ældste universitet og det enestående Anatomiske Teater, 38 km smukke ”portici” overdækkede fortove, magiske tårne, smukke huse og prægtige paladser i lige så smukke farver. Der vil dels være tid på egen hånd, men der bliver også mulighed for en lille pilgrimsvandring ad det sidste stykke ”portici”, hvor vi slutter med en herlig udsigt over Bologna.

Rejsen inkluderer:

  • Overnatning med helpension.
  • Direkte fly Billund Bologna med Ryanair inkl. 20 kg kuffert.
  • Alt transport
  • Udflugter – oplysningstur, vandretur til ”den lille vulkan”, trøffeljagt, 2 x kokkeskole

Prisen er per person i dobbeltværelse med fuldpension inkl. 1/4 fl. husets vin til måltiderne. På afrejsedagen er der inkluderet morgenmad.
Resten af dagen er for egen regning.

Ca. pris kr. 7.950, - Tillæg for enkeltværelse kr. 700 kr.

OBS. Rejsen er ikke færdigplanlagt pga. manglende flytider, men forventes gennemfør d. 20. september til d. 24. september 2023.  Man kan allerede nu tilmelde sig og vil så få tilbudt rejsen, når vi har den endelige pris samt flytider.

Der er 20 pladser på denne rejse. Det bliver først til mølle.