Skip to content

I dagene torsdag 28. sept. kl. 17.00 til mandag den 2. okt. kl. 05.00 kan du desværre ikke tilmelde dig vores kurser, arrangementer m.m., da vi opdaterer hjemmesidens bagvedliggende systemer. Beklager din ulejlighed.

højhuset ole jørgensen sange for livet fof herning fællesskab

Sange for livet

Sange for livet

Jens Rosendal skriver ”… synger om hvad livet vil, hver dag vi er til stede…” - dét er vores tema for disse fyraftenssangtimer i Højhusets Pejsestue. Vi vil synge fra højskolesangbogen, snakke lidt om sangene, gerne i dialog med hinanden. Vi vil dele med hinanden, hvad en sang kan betyde for os - og måske dele en historie fra vores liv, som har været med til at gøre netop denne sang til en personlig sang.

Sange kan give minder, opfriske oplevelser og stemninger og mange gange sætte ord på det, der til tider kan være svært ellers at sætte ord på.
Ole Jørgensen er tovholder på disse sangtimer og vil i forvejen have valgt sangene. Når vi har sunget, vil han dele nogle af de overvejelser, han har gjort sig. Ordet vil også være frit, men vi nyder fællesskabet, mens ilden brager i pejsen. Altså, en sangdialog om livet på godt og ondt – og bare fejre og synge om, at vi er til i et dejligt land. Der serveres kaffe og kage ved disse arrangementer.