Skip to content
Engelskundervisning i FOF

Sydengland

Sydengland

Rejse til Sydengland

Vi skal opleve Oxford – Cambridge - Downton Abbey – Lands End – Shakespeares hjemby og meget mere…

Tag med FOF til det sydlige og vestlige England med bus. Rejsen byder på et væld af slotte og smukke haver og gennemføres i den tidlige sommer, hvor landskabet forventes at tage sig allerbedst ud. Vi kører igennem Tyskland og til overnatning i Belgien, hvor vi også lige får snust til den smukke by Gent, inden vi på andendagen sejler med Calais-Dover. Rejsen er en rundrejse, hvor vi overnatter i Surrey (1 nat) Cornwall (2 nætter)  og Cotswolds (3 nætter). Hotellerne er typisk nogle der har spir, sten og charme. Den sidste nat overnatter vi ombord på færgen Harwich – Hoek van Holland. Vi har halvpension på turen. Det bliver til besøg i mange haver og ved slotte med haver som Sissinghurst, Highclere kendt fra TV-serien Downton Abbey – Churchills Blenheim samt Bletchley Park, hvor Enigma-koden blev brudt. Vi ser de helt specielle haveprojekter Lost Garden og kører til det barske og smukke Lands End. Derudover er der masser af kørsel på landeveje i smukt landskab som Cotswolds, Surrey og Cornwall. Endelig besøger vi Cambridge og har flere overraskelser gemt i ærmet. Vi holder Grundlovsdag på Downton Abbey og med udsigt over vandet i Cornwall på Falmouth Hotel.

Med på turen har vi Rejseleder Anders Bager Eriksen, der ejer Historiske Rejser og har mange års erfaring som rejseleder. Anders er cand.mag. i historie og vægter både en ambitiøs formidling, som gerne må foregå på en livlig facon i samspil med turens deltagere. Anders er teknisk arrangør af turen og dermed garant for kvalitet i turens planlægning, hvor han vægter både den kulturelle del, men også de steder, hvor vi bor, samt et højt serviceniveau før og under rejsen.

OBS! Rejsens fulde pris er 11.500,- kr. pr. person i dobbeltværelse. Ved enkeltværelse er prisen 14.775,- kr. Der betales et depositum på 2.000,- kr. pr. person ved rejsens bestilling.

Se hele programmet her