Skip to content

Kontoret holder sommerferie lukket i uge 27-31. Du kan stadig tilmelde dig alle vores spændende kurser til efteråret her på siden. Vi ønsker alle en rigtig god sommer.

Tilmeld nyhedsbrev

Mad og musik 141124

Mad og musik 141124

FOF Herning tilbyder i samarbejde med Ensemble MidtVest en række samtalekoncerter, der foregår omkring middagsbordet med lækker mad til musikken.

Aftenerne er afslappede og tiltænkt dem, som er nysgerrige og måske synes, at det kan virke lidt for grænseoverskridende at gå ind i en koncertsal uden at vide ret meget om klassisk musik.

Du kan til koncertaftenerne opleve musikken i en rar og inkluderende atmosfære. De er selvfølgelig også designet til dem, der allerede nyder klassisk musik og ønsker at vide mere om baggrunden - de enkelte stykker, og hvordan de hører sammen. Både som nybegynder eller entusiast kan du altså udvide din viden og forhåbentlig bruge den på en ny måde, når du vælger dit næste klassiske eventyr.

For at give dig noget at samtale om undervejs, sørger de talentfulde musikere fra Ensemble MidtVest for god musik og de historier, der hører til, og musikerne vil også være ivrige efter at besvare alle de spørgsmål, som du ellers ikke tør stille. Højhusets køkkenchef tilbereder et økologisk sæsonbaseret måltid bestående af hjemmedyrkede grøntsager suppleret med lækre råvarer fra lokale leverandører. Der serveres isvand til måltidet og andre drikkevarer kan tilkøbes. Så når du kommer hjem, vil ikke kun din mave være fuld af god mad, men også dit sind være mættet!