Skip to content

Vi arbejder lige nu med vores udbud af kurser, foredrag og arrangementer til efteråret 2023. Tilmeld dig vores nyhedsbrev, - så vil du være opdateret med nyheder, tilmeldinger mm.:

Tilmeld dig FOF Hernings nyhedsbrev

Babypilates/tummel

Babypilates/tummel

Stimuler dit barns motorik gennem leg og bevægelse

Formålet med Babypilates/tummel er at tilegne sig de bedste færdigheder i forhold til bevægelse og motorisk udvikling. Ved at bruge pilates tankegangen igennem leg og bevægelser stimulerer og træner vi barnets motorik, så det bedre evner at bearbejde og reagere kropsligt på de sanseindtryk, hjernen modtager. Ved at stimulere dit barns sanser og motoriske udvikling kan du bedre støtte barnets evne til at trille, krybe og kravle med velkoordinerede bevægelser.

Gennem leg, øvelser og forskellige aktiviteter bliver samspillet mellem barn og forældre styrket og I vil opleve det som en skøn måde at være sammen på. Måske det kunne være noget for din mødregruppe at være fælles om? Der er mulighed for at mødes og hygge før eller efter den gode træning, da der er en lille cafe i Fyssernes Hus.

Babypilates/tummel er for babyer i alderen 2-5 måneder samt 5-10 måneder. Vi deler holdene op efter alder og udvikling, så vi bedst muligt kan tilgodese deres motoriske niveauer.