Skip to content

Vi arbejder lige nu med vores udbud af kurser, foredrag og arrangementer til efteråret 2023. Tilmeld dig vores nyhedsbrev, - så vil du være opdateret med nyheder, tilmeldinger mm.:

Tilmeld dig FOF Hernings nyhedsbrev
Barn bevægelse i FOF

Mini motorik 1-2 år

Mini motorik 1-2 år

Små børn elsker at bevæge sig og mærke deres kroppe

Børn udvikler sig forskelligt. Nogle børn har mere brug for at blive stimuleret end andre, så de kommer godt igennem de forskellige motoriske stadier. Det er vigtigt, at man som forældre, er med til at finde den balance, det er i at støtte sit barn og hjælpe, så hverdagens bevægelser hele tiden byder på, gode fysiske og sansemotoriske udvikling.

Dette hold er for alle, der har lyst til at give sit barn en sjov, aktiv og stimulerende oplevelser igennem sunde bevægelser. Vi sætter fokus på at børnene skal lære at kravle, gå og træne balance. Der skal leges, lave øvelser og hygges, så både forældre og barn oplever en fantastisk måde at være sammen på. Vi bruger mange forskellige redskaber. Så som kravletunnel, airtrack måtte, rutchebane, skumtrappe, store og små bolde og meget mere. 

Måske det kunne være noget for din mødregruppe at være fælles om? Der er mulighed for at mødes og hygge før eller efter den gode træning, da der er en lille cafe i Fyssernes Hus.