Skip to content

I dagene torsdag 28. sept. kl. 17.00 til mandag den 2. okt. kl. 05.00 kan du desværre ikke tilmelde dig vores kurser, arrangementer m.m., da vi opdaterer hjemmesidens bagvedliggende systemer. Beklager din ulejlighed.

Billedbehandling med Photoshop

Billedbehandling med Photoshop

Blev dit billede ikke som ønsket? 

På dette kursus vil du få hjælp til at få styr på dine digitale billeder.

Det mest udbredte billedbehandlings program i dag er Adobe Photoshop, men Adobe laver også Photoshop Elements som er, populært sagt, en lillebror til Photoshop, og mange af de gode funktioner i Photoshop findes også i Elements. Elements er samtidig et økonomisk overkommeligt sted at starte med billedbehandling, og derfor bruger vi dette program.  
Gennem små øvelser lærer du at arbejde med de mest anvendte funktioner, såsom grundlæggende optimering af dine billeder – lys/kontrast, farver, beskæring og tilpasning, skarphed og komposition.
Vi kommer ind på hvordan du forbereder dine billeder til f.eks. din egne fotobog med billeder fra festen, ferien eller noget helt tredje.
Tænk i billedfortælling ved at justere, beskære og finde spændende detaljer i dine billeder.

Kurset er baseret på, at du medbringer din egen bærbare PC med Adobe Photoshop Elements installeret. Medbring også gerne dine egne billeder til at arbejde med.
Det er muligt at hente en 30 dages prøveversion fra Adobe her: https://www.adobe.com/dk/products/photoshop-elements/download-trial/try.html
Forudsætninger: Grundlæggende kendskab til Windows