Skip to content

I dagene torsdag 28. sept. kl. 17.00 til mandag den 2. okt. kl. 05.00 kan du desværre ikke tilmelde dig vores kurser, arrangementer m.m., da vi opdaterer hjemmesidens bagvedliggende systemer. Beklager din ulejlighed.

Digital kamera

Digital kamera

Lær at udnytte dit kameras muligheder! Lær at bruge dit digital-kamera kreativt og alle dets smarte funktioner – uanset om det er spejlrefleks eller spejlløst. På dette kursus ser vi på de halvautomatiske og manuelle funktioner samt kameraets indstillinger for bedre at udnytte mulighederne i dit kamera. Vejledning i et roligt tempo. Praktiske øvelser med bl.a. portræt foto og flashfoto / Speedlight. 

Sammen gennemgår vi kameraet, vi kigger på knapperne, menupunkterne og forklarer, hvad de bruges til og hvorfor de er der. 

Vi kommer ind på almindelige fotografiske begreber og grundlæggende principper, så du vil gå herfra som en bedre fotograf. Derudover vil vi snakke om alm. brug og vedligeholdelse, samt om valg af optikker og øvrigt tilbehør for at give en bedre forståelse af, hvad man kan vælge at investere i – og hvad man måske netop ikke behøver. 

Kurset henvender sig til både ældre og yngre hobbyfotografer, til begyndere eller til dig, der gerne vil vende tilbage til at fotografere, og undervisningen veksler mellem samlet gennemgang i roligt tempo og praktiske øvelser.