Skip to content

Vi arbejder lige nu med vores udbud af kurser, foredrag og arrangementer til efteråret 2023. Tilmeld dig vores nyhedsbrev, - så vil du være opdateret med nyheder, tilmeldinger mm.:

Tilmeld dig FOF Hernings nyhedsbrev
Adobe Dreamweawer hjemmeside

360° online markedsføring

360° Online markedsføring

 - det er ikke så svært at give dit brand et boost!

Dette kursus vil give et boost til iværksættere, soloselvstændige, mindre virksomheder, foreninger og klubber, som gerne vil være mere synlige og have større succes med sin online markedsføring.  

Andru Charles har arbejdet med online markedsføring siden 2010 og vil dele sin viden og erfaring med dig, så du kan få mest muligt ud af dit online potentiale.

Hver uge vil du lære, hvordan du skræddersyer en effektiv online markedsføringsstrategi, der passer til dit brand og målgruppe, og du vil få værktøjerne til at måle og evaluere din succes. 

Undervisningen vil veksle mellem teori og praksis med inddragelse af konkrete cases og udfordringer. Du får altså muligheden for at få kompetent sparring og vejledning ift. netop din virkelighed.  
Hver uge tager udgangspunkt i et nyt tema som f.eks. branding, optimering af hjemmeside, salg, grafik og tekster.    

Grib chancen for at blive synlig og få succes med din virksomhed eller projekt og få samtidig et nyt netværk sammen med andre ildsjæle. 

Filtrér