Skip to content

Kontoret holder sommerferie lukket i uge 27-31. Du kan stadig tilmelde dig alle vores spændende kurser til efteråret her på siden. Vi ønsker alle en rigtig god sommer.

Tilmeld nyhedsbrev
dekoration keramik fof herning kursus undervisning kreativitet krea

Dekoration og keramik

Forvandling af rum og stemninger

Dekorationer spiller en vigtig rolle i at forvandle rum og arrangementer til smukke og stemningsfulde omgivelser. Uanset om det er i dit hjem, til festelige lejligheder med mere, kan dekorationer tilføje en ekstra personlig atmosfære. 

Dekorationer kan omfatte en bred vifte af arrangementer, de kan være minimalistiske og moderne eller klassiske og overådige - alt efter hvad du ønsker. Dekorationer tjener det formål, at de kan skabe en hyggelig og indbydende atmosfære. Så uanset om du er begynder eller har flere års erfaring, er det helt sikkert plads til dig på et af vores hold. 

Og kunne du tænke dig, at udforske dine kreative evner og skabe unikke kunstværker? Så er et at vores keramik kurser måske noget for dig.

Keramik er en gammel kunstform, der involverer formning, dekoration og brænding af ler for at skabe en bred vifte af keramiske genstande. Arbejdet med ler kan have en beroligende og meditativt effekt i en ellers til tider stressende hver dag. Du har mulighed for at skabe enestående kunstværker i fællesskab med andre kursister, der brænder for den samme passion som dig. 

Filtrér