Skip to content

I dagene torsdag 28. sept. kl. 17.00 til mandag den 2. okt. kl. 05.00 kan du desværre ikke tilmelde dig vores kurser, arrangementer m.m., da vi opdaterer hjemmesidens bagvedliggende systemer. Beklager din ulejlighed.

Tufting/smyrna med Danella nål v. Gitte

Tufting/smyrna med Danella nål v. Gitte

At sidde med sine garnrester og tufte små vægbilledtæpper eller tæpper til gulvet er blevet det helt store hit. Derfor tilbyder vi et begynderkursus, så du kan lære, hvordan du kommer i gang med at bruge en Danella-nål og lære hvordan du færdigmonterer dit arbejde. Det er en hyggelig lille syssel, som ikke fylder meget i hjemmet. Her har du mulighed for at lave fine billedtæpper, hvor du giver den gas med farver og mønstre, og samtidig får du evt. brugt garnresterne fra strikkekurven. Søg på Instagram og bliv inspireret, hvilke muligheder du har med denne sjove teknik, som har fået en renæssance i disse år.

Du får dit eget færdigmonterede tufte-værk med hjem. Kurset er en oplagt gaveidé til den kreative veninde, nabo eller kollega.

Du skal bruge:
- en Danella-nål (kan købes på kurset),
- garnrester (højst garntykkelse pinde nr. 4),
- noget stof til at tufte på, samt
- en ramme.

Medbring gerne nogle af dine garnrester (tykkelse højst pinde nr. 4), men underviseren medbringer også garn i alle farver.
Underviseren medbringer alle materialer.
Din materialepris på kurset er 200 kr. (Indhold stof, garn, latex til montering).
Efter kurset har du mulighed for at købe en Danellanål (600 kr).

Ring eller skriv, hvis du har spørgsmål vedr. kurset, tlf. 29279693
Gitte Elbæk, underviser