Skip to content

Pileflet og kreativ kurvebinding

Pileflet og kreativ kurvebinding

Lær at flette i pil på et kursus i pileflet

Hos FOF Herning tilbyder vi kreative kurser i pileflet.
Slip din indre kunstner løs, og oplev den dybe tilfredsstillelse, som det giver at udleve sin kreativitet og skaberglæde - i et inspirerende og hyggeligt fællesskab med andre mennesker. Lær at flette med forskellige teknikker og få kontakt til dit indre legebarn og skab dine egne designs!

Det er blevet moderne at lave pileflet som aldrig før. For tiden ser vi flere kurve, krukkestativer opsatser og andre dekorationer til hjemmet og haven, og nu kan du også lære teknikkerne til at flette pil.
Kursus i pileflet for begyndere og øvede
I pileflet arbejder vi med et super godt materiale, som er utrolig let at forme og findes i mange flotte farver. På vores kurser bliver du fortrolig med teknikkerne, som gør dig i stand til at lave dine egne flotte kurve og andre dekorationer, som du kan pynte dit hjem med eller give i gave til nogen du holder af.

Vores pileflet kurser er tilrettelagt så alle kan være med!

Er du begynder vil vores underviser starte med at lære dig de grundlæggende teknikker - Har du derimod mere erfaring kan du udvide med mere avancerede mønstre og teknikker.

Praktiske informationer

Hvor foregår undervisningen i pileflet?

Vores kurser i pileflet foregår enten på Lundgårdsskolen i Herning eller i vores eget kursuscenter på Torvet i Herning. Du kan se præcise informationer om tid og sted på de enkelte kurser herunder.

Hvad skal jeg medbringe?

Som udgangspunkt skal du medbringe din egen beskærersaks. Du kan læse nærmere om evt. andre specifikke, nødvendige, medbragte værktøjer på det enkelte kursus, som du ønsker at deltage i.

Hvordan tilmelder jeg mig et pilefletkursus?

Tilmeldinger til vores pilefletkursus i Herning foregår hurtigt og simpelt på de enkelte kurser, som du finder herunder. Foretrækker du i stedet at tilmelde dig via telefon, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 97 22 47 44.

Filtrér