Skip to content
gå til trækurser hos FOF

Trædrejning - Begyndere/letøvede

Trædrejning - Begyndere/letøvede

Her er kurset til dig, som vil lære at dreje i træ. Din erfaring ved drejebænken er ikke alt afgørende. Der vil blive lagt vægt på de helt elementære teknikker for at give dig et godt grundlag at arbejde videre på. Der vil blive undervist i skæreteknikken og brugen af de forskellige drejejern. Kurset henvender sig også til de let øvede, idet det er vigtigt for at opnå gode resultater, at du også opnår en god rutine i at mestre skæreteknikken. Der vil blive lagt vægt på langsdrejning, men vi vil også prøve drejning af skåle og fade i tørt eller vådt træ. Niveauet vil blive tilpasset den enkelte deltager. Desuden undervises der i udvælgelse og fremskaffelse af materialer til forskellige opgaver, værktøjer og drejebænkstyper, samt slibning af værktøjer.

Der vil være udgifter til leje af drejebænk, 200,- kroner i alt for de 3 dage - såfremt du ikke medbringer din egen, og til forbrugsmaterialer og lignede.

Undervisningen foregår: Fredag kl. 18.30-22.00, lørdag og søndag kl. 9.00-16.10. Underviseren kontakter dig inden kursusstart.

Filtrér