I dagene torsdag 28. sept. kl. 17.00 til mandag den 2. okt. kl. 05.00 kan du desværre ikke tilmelde dig vores kurser, arrangementer m.m., da vi opdaterer hjemmesidens bagvedliggende systemer. Beklager din ulejlighed.
I dagene torsdag 28. sept. kl. 17.00 til mandag den 2. okt. kl. 05.00 kan du desværre ikke tilmelde dig vores kurser, arrangementer m.m., da vi opdaterer hjemmesidens bagvedliggende systemer. Beklager din ulejlighed.
Bulgogi [pul-ɡo-ɡi] er en grillet eller stegt ret i koreansk stil lavet af tynde, marinerede skiver kød, oftest oksekød , grillet på en grill eller på et komfur -top bageplade.
Retten stammer fra de nordlige områder af den koreanske halvø, men er en meget populær ret i Sydkorea, hvor den kan findes overalt fra eksklusive restauranter til lokale supermarkeder som pan-ready kits.
Den bliver også ofte tilberedt på panden i husmandskost. Mørbrad, rib eye eller oksebryst er hyppigt brugte udskæringer af oksekød til retten.