Skip to content

I dagene torsdag 28. sept. kl. 17.00 til mandag den 2. okt. kl. 05.00 kan du desværre ikke tilmelde dig vores kurser, arrangementer m.m., da vi opdaterer hjemmesidens bagvedliggende systemer. Beklager din ulejlighed.

NADA

NADA

Effektiv måde at reducere stress og fremme indre ro

NADA-metoden bygger på traditionel kinesisk medicin, hvor akupunkturpunkterne balancerer organerne og både regulerer krop og psyke. NADA øreakupunktur kan hjælpe med at reducere stress, angst og tankemylder og fremme indre ro. Vi starter hver gang med lige at lande i rummet. Efterfølgende gives Nada, hvor du ligger på en yogamåtte i 45 min med fem små nåle i begge ører og slapper af til stille musik.Nada har mange effekter. Den kan benyttes i akutte situationer og til lindring af symptomer som eksempelvis stress, uro, tankemylder, eksamensangst, forstyrret nattesøvn, nedsat koncentration og abstinensbehandling. Nada-nålene sættes i fem særlige punkter i øret, der kommunikerer ud til kroppen via blod og nervetråde. Nada tilfører ikke noget til kroppen men hjælper kroppen til selv at reetablere sig og skabe balance.

Husk løst siddende/behageligt tøj og en flaske vand. Der tilbydes NADA te efter hver session. Der afregnes 70,00 for materialer til underviseren ved 1. mødegang.

 
Filtrér