Skip to content

I dagene torsdag 28. sept. kl. 17.00 til mandag den 2. okt. kl. 05.00 kan du desværre ikke tilmelde dig vores kurser, arrangementer m.m., da vi opdaterer hjemmesidens bagvedliggende systemer. Beklager din ulejlighed.

Qi Gong, selvmassage og meditation (H) - Ikast

Qi Gong, selvmassage og meditation (H) - Ikast

Har du nedsat bevægelsesfunktion? Kunne du tænke dig at få styrket både krop og sind?

Du vil lære blide Qi Gong-øvelser, kærlig selvomsorg og meditation, som giver dig øget smidighed, styrke, afslappelse og indre ro. Vi tager udgangspunkt i enkle fysiske bevægelser og selvmassage. Gradvist øger og fordyber vi træningen, og du lærer at finde ro og forankre dig i kroppen. Når du slapper af og åbner dit sind, har det en positiv effekt på cirkulationen af energi/Qi. Regelmæssig Qi Gong træning kan have en dybt afstressende, rensende og styrkende effekt. 

Vi træner både stående, siddende og liggende, og du lærer at give slip på negativitet og oplever at blive mere glad og positiv, hvilket er godt for immunforsvaret og din psyke. 

Holdet er også for dig med en kronisk sygdom. Vi træner på hold med få deltagere, og din underviser vil støtte dig i at tilpasse Qi Gong-øvelserne efter dit behov og din individuelle kapacitet.

Underviser er uddannet Qi Gong-lærer, certificeret lærer i Sheng Zhen bevægelse og meditation hos Master Li Junfeng og Teacher Jing.