Skip to content

Kontoret holder sommerferie lukket i uge 27-31. Du kan stadig tilmelde dig alle vores spændende kurser til efteråret her på siden. Vi ønsker alle en rigtig god sommer.

Tilmeld nyhedsbrev
Yoga hos FOF gør godt

Yoga

Motion og bevægelse behøver ikke at være sveddryppende, før det virker

Det er den populære træningsform yoga et klart bevis på. Yoga har rødder tilbage fra oldtidens Indien og lægger stort vægt på den fysiske, mentale og åndelig sundhed. Når du dyrker yoga, arbejder du på at forene disse aspekter for at opnå en stærk og smidig krop. Mange oplever en større ro og balance med yoga.

Uanset din erfaring, alder eller udgangspunkt tilbyder FOF Herning et yoga kursus for dig. Gå på opdagelse i vores mange forskellige yogakurser, så du kan træne præcis den form for yoga, der passer bedst til dig. Der tilbydes også yogaundervisning til mennesker med stress, gigt eller andre smertefulde diagnoser, hvor træningsøvelserne tilpasses kursisterne.

Få en stærk og smidig krop med FOF Hernings yogakurser, se alle vores kurser herunder:

Er der ingen kurser nedenfor, eller er de allerede startet, kan du kontakte os for evt. overskydende pladser på de igangværende hold på tlf. 97224744 eller mail info@fofherning.dk

Filtrér
  1. 1
  2. 2
  3. 3