Skip to content

Velkommen til vores nye hjemmeside! Vi er i fuld gang med at oprette hold til efterårssæsonen. Vores foredrag og kirkekoncerter kan du booke her på siden allerede nu. Tilmelding til efterårets spændende kurser bliver muligt i løbet af juni. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på info@fofherning.dk

Motion og sundhed

Motion og sundhed

Begynd din træning med FOF Herning

Vil du gerne i gang med at bevæge kroppen noget mere? Begynd din træning med fokus på sundhed med et af vores mange motionshold herunder. Uanset om du søger genoptræning, motionstræning, dans, pilates, yoga eller noget helt andet, har vi masser af energiske hold, som du kan tilmelde dig - uanset din form!

Træning hvor alle kan være med

Uanset din erfaring, alder eller udgangspunkt for træning, tilbyder vi hos FOF Herning en motionsform som er den rette for dig. Du kan læse nærmere om de enkelte kurser længere nede på denne side, og finde den træningsform der passer dine ønsker og din hverdag.

Døjer du med skader eller skavanker? Vi tilbyder også hensyntagende motionshold for dig - Du skal blot holde øje med (H) symbolet ud for det enkelte kursus, som betyder at holdet er hensyntagende.