Skip to content

Fysio Pilates

Fysio Pilates

Pilates er en træningsmetode som styrker og smidiggør din krop på samme tid.

Øvelserne foregår med egen kropsvægt, tilsat brug af simple redskaber for eksempel elastik, lille/stor bold samt håndvægte. Man benytter disse redskaber, hvor man finder, det er nødvendigt. Samtidig gør det træningen målrettet og varieret. 
Det der særligt kendetegner pilates er, at træningsformen, er yderst hensynstagende. Det vil sige at man har muligheder for at tage individuelle hensyn, til den enkelte persons formåen og evt. skavanker. Diagnoser som rygproblemer, bækkensmerter, hypermobile, whiplash og andre kroniske smerter fra bevægeapparatet, har oplevet en smertelindring, ved denne form for træning. pilates er en meget koncentreret træning, med fokus på centret af kroppen (mave/ryg samt bækkenbundsmusklerne). Øvelserne foregår langsomt og kontrolleret i takt med vejstrækningen. Træningen foregår både liggende, siddende og stående. Formålet med træningen. Generel forbedring af muskelstyrken af hele kroppen, med fokus på de stabiliserende muskler omkring rygstammen. Forbedring af muskelstyrke i og omkring bækken samt bækkenbund. Øger smidigheden og forbedre din kropsholdning. Forbedring af kropsbevidstheden, der gør at man på længere sigt, selv kan være med til at forebygge yderligere skavanker.  

Denne form for træning kan give smertelindring til kroniske smerter fra bevægeapparatet som f.eks. rygproblemer, bækkensmerter, hypermobile led eller whiplash. Øvelserne foregår langsomt og kontrolleret i takt med vejstrækningen. Træningen foregår både liggende, siddende og stående.

 <

Filtrér