Skip to content

Osteoporose hold (H)

Kom og vær med – og få et aktivt liv med osteoporose

Træningen på dette hold er målrettet deltagerne. Træningen bliver sammensat, så der bliver taget individuelle hensyn.
Målet er, at træningen skal understøtte og opretholde fysisk aktivitet hos deltageren på trods af osteoporose.

Underviseren på holdet vil inden træningsstart kontakte dig for en individuel samtale. 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 22.08.2022 13:00-14:15 Aulum Fysioterapi & Træning Inge Larsen
2 Mandag 29.08.2022 13:00-14:15 Aulum Fysioterapi & Træning Inge Larsen
3 Mandag 05.09.2022 13:00-14:15 Aulum Fysioterapi & Træning Inge Larsen
Se alle Se færre
Underviser ved FOF Inge Larsen
Underviser

Inge Larsen

Uddannet og aktiv fysioterapeut og har her fra en stærk baggrund for at undervise kvalificeret i bevægelse. Hun har videreuddannet sig indenfor Pilates og underviser i dette i Aulum.

Inge fortæller:
”Det er vigtigt for mig i undervisningen at tage udgangspunkt i den enkelte deltager. Så selvom forløbet er planlagt, vil jeg tilpasse træningen til holdet og til de deltagere, der er på netop dette hold. Jeg respekterer, at vi alle er forskellige og kommer med forskellige forudsætninger – det være sig både fysisk, livsstilsmæssigt og som personligheder. Jeg prioriterer at skabe grobund for det mest optimale udbytte for den enkelte deltager på mine hold.

Pilates er min foretrukne træningsform og kan tilpasses til alle uanset niveau og kunnen. Fra den smerteplagede, måske fysisk begrænsede eller stressede deltager og til raske deltagere, der dyrker idræt på højt plan.
Med fokus på stabilitet i kropsstammen/kernen trænes bevægelighed, styrke og udholdenhed – samt kropsbevidsthed. Åndedrættet er bevidst anvendt i alle øvelser. Vi vil i samarbejde forsøge at udvikle på ’den optimale dig’. Træningen øger dit generelle velvære, din bevidsthed om din holdning, og dette afspejles også i en positiv påvirkning af selvtilliden. Når du kommer til træning på mine hold, kan du forvente en høj faglig indfaldsvinkel, respektfuld, motiverende og fornøjelig ramme og atmosfære med mulighed for at udvikle dig. Dit engagement og din egen indsats er naturligvis en vigtig pointe - Velkommen!