Skip to content

I dagene torsdag 28. sept. kl. 17.00 til mandag den 2. okt. kl. 05.00 kan du desværre ikke tilmelde dig vores kurser, arrangementer m.m., da vi opdaterer hjemmesidens bagvedliggende systemer. Beklager din ulejlighed.

Fysio Pilates

Fysio Pilates

Pilates er en træningsmetode som styrker og smidiggør din krop på samme tid.

Øvelserne foregår med egen kropsvægt, tilsat brug af simple redskaber for eksempel elastik, lille/stor bold samt håndvægte. Man benytter disse redskaber, hvor man finder, det er nødvendigt. Samtidig gør det træningen målrettet og varieret. 
Det der særligt kendetegner Pilates er, at træningsformen, er yderst hensynstagende. Det vil sige at man har mulighed for at tage individuelle hensyn til den enkelte persons formåen og evt. skavanker. 
Mennesker med rygproblemer, bækkensmerter, hypermobile, whiplash og andre kroniske smerter fra bevægeapparatet har oplevet en smertelindring ved denne form for træning. 
Pilates er koncentreret træning med fokus på kroppens centrum (mave/ryg samt bækkenbundsmusklerne). Øvelserne foregår langsomt og kontrolleret i takt med vejrtrækningen. 
Træningen foregår både liggende, siddende og stående.
Formålet med træningen er at opnå en generel forbedring af muskelstyrken i hele kroppen, med fokus på de stabiliserende muskler omkring rygstammen og musklerne omkring bækken samt bækkenbund.  
Træningen øger smidigheden og forbedrer din kropsholdning. 
Forbedring af kropsbevidstheden, der gør at man på længere sigt, selv kan være med til at forebygge yderligere skavanker.    

 <

Filtrér