Skip to content

I dagene torsdag 28. sept. kl. 17.00 til mandag den 2. okt. kl. 05.00 kan du desværre ikke tilmelde dig vores kurser, arrangementer m.m., da vi opdaterer hjemmesidens bagvedliggende systemer. Beklager din ulejlighed.

Delte mavemuskler

Delte mavemuskler

Gør noget godt for dine slappe mavemusker

Holdet henvender sig til ALLE, både KVINDER og MÆND i alle aldre, da rigtig mange af os har brug for at styrke mavemusklerne. Træningen er perfekt til den nybagte mor, da man under graviditeten ofte ændrer bækken/rygholdning, som øger strækket og tyngden på mavemusklerne.

Træningen er målrettet og tager hensyn til den enkelte. Øvelserne styrker kernen og din bækkenbund og samler de delte mavemuskler. 

På holdet lærer du at tjekke, om du har delte mavemuskler. Målingen er selvfølgelig ikke helt præcis, men du kan helt sikker mærke om du har mellerum eller ej og nogenlunde hvor bredt det er og hvor slapt bindevævet er.

Har du f.eks. smerter i ryg- og bækken, problemer med inkontinens, dårlig kropsholdning eller har en mave, der ser ud som om, du var gravid, så kan det evt. skyldes slappe og delte mavemuskler.

Du lærer at undgå bevægelser, der får bindevævet til at strække sig, og vi træner optimal kropsholdning og rigtig vejrtrækning.   

Filtrér