Skip to content

Vi arbejder lige nu med vores udbud af kurser, foredrag og arrangementer til efteråret 2023. Tilmeld dig vores nyhedsbrev, - så vil du være opdateret med nyheder, tilmeldinger mm.:

Tilmeld dig FOF Hernings nyhedsbrev
Yoga hos FOF gør godt

Yoga

Yoga

Motion behøver ikke at være sveddryppende, før det virker

Det er den populære træningsform yoga et klart bevis på. Når du dyrker yoga, arbejder du på at forene krop og psyke, og det er med andre ord den indre ro, der er fokus på. Yoga har sin oprindelse i oldtidens Indien og består overordnet set af en lang række åndedrætsteknikker og kropsstillinger.

Få en stærk og smidig krop med FOF Hernings yogakurser

FOF Herning tilbyder mange forskellige yogakurser, så du kan træne præcis den form for yoga, der passer bedst til dig. Yoga giver en stærk og smidig krop samt har mange andre positive virkninger. Mange oplever en større ro og balance med yoga. Så se FOF Hernings yogakurser igennem og find det helt rigtige kursus til dig, så du kan komme i gang. Der tilbydes også yogaundervisning til mennesker med stress, gigt eller andre smertefulde diagnoser, hvor træningsøvelserne tilpasses kursisterne.

Se alle vores kommende yogakurser herunder:

Er der ingen kurser nedenfor, eller er de allerede startet, kan du kontakte os for evt. overskydende pladser på de igangværende hold på tlf. 97224744 eller mail info@fofherning.dk