Skip to content

Vi er i fuld gang med at planlægge efterårssæsonen, tilmeld dig vores nyhedsbrev og få besked som en af de første. Har du spørgsmål eller lignende er du altid velkommen til at kontakte os på info@fofherning.dk eller 97 22 47 44

Tilmeld nyhedsbrev

Musik og sang

Musik-, kor- og sangundervisning

Musikundervisning er en struktureret læringsoplevelse, der giver dig mulighed for at udvikle dine musikalske færdigheder og viden inden for musikken. Så vil du lære at spille et instrument eller måske bare blive bedre, så har FOF Herning helt sikkert et kursus for dig.

Drømmer du om at blive bedre til at synge solosang eller i et kor? Så tilmeld dig vores fantastiske kurser, hvor du får mulighed for at udvikle din sangteknik.

Alle vores kurser henvender sig både til begyndere, let øvede og øvede. Vi har kurser både i dagtimerne og aftentimerne, så du finder helt sikkert et kursus, der passer dig. 

Er der ingen kurser nedenfor, eller er de allerede startet, kan du kontakte os for evt. overskydende pladser på de igangværende hold på tlf. 97224744 eller mail lige her.Filtrér
  1. 1
  2. 2