Skip to content

Vi er i fuld gang med at planlægge efterårssæsonen, tilmeld dig vores nyhedsbrev og få besked som en af de første. Har du spørgsmål eller lignende er du altid velkommen til at kontakte os på info@fofherning.dk eller 97 22 47 44

Tilmeld nyhedsbrev
Guitarundervisning i FOF

Guitar - banjo - el-bas

Er du den nye Jimmi Hendrix?

Eller har du bare lyst til at lære at spille på din fars gamle guitar? Guitarundervisning kan give dig en solid base, uanset om du er nybegynder eller ønsker at forbedre dine eksisterende færdigheder, og det kan være en fantastisk måde at udforske og nyde musikken på.

Du vil lære grundlæggende guitarfærdigheder som akkorder, skalaer, fingerpicking, strumming og forskellige spilleteknikker. Du vil også lære en forståelse af toner, akkorder, rytmer og musikalske strukturer. Gennem øvelser og træning finjusterer du din teknik og præcision i spillet. At opbygge sunde øvevaner og strategier til at forbedre din praksis og læringsevne.

Udover at lære at spille sange kan undervisningen også – når du er klar til det - fokusere på at udvikle din evne til at improvisere og skabe dine egne musikalske stykker. Og måske får du lyst til at vise andre, hvad du kan spille? At arbejde med at overvinde nervøsitet kan også være en del af undervisningen.

Vi tilpasser undervisningen til dine ønsker og færdigheder.