Skip to content

I dagene torsdag 28. sept. kl. 17.00 til mandag den 2. okt. kl. 05.00 kan du desværre ikke tilmelde dig vores kurser, arrangementer m.m., da vi opdaterer hjemmesidens bagvedliggende systemer. Beklager din ulejlighed.

Guitarundervisning i FOF

Rytmisk Guitar - akustisk og elektrisk

Rytmisk Guitar - akustisk og elektrisk

I undervisningen tager vi udgangspunkt i dit niveau samt den type af musik, du finder interessant at udforske. Det er desuden op til dig, om undervisningen skal foregå på akustisk- eller elektrisk guitar. Undervisning i rytmisk guitar til begyndere og øvede.  

Jeg hedder Alexander og er 24 år gammel. Jeg er bachelor i musikvidenskab fra Aarhus Universitet og har 13 års erfaring som guitarist i forskellige sammenhænge. For tiden er jeg både studie- og live-guitarist for en af Danmarks største LoFi-musikere Hoffy Beats, som jeg også har udgivet musik sammen med under navnet My Friend Thor. Derudover har jeg været med i diverse bands, som guitarist såvel som sangskriver og har i den forbindelse spillet på mange af landets scener og desuden festivaler, heriblandt SPOT i Aarhus. 

Genremæssigt spænder jeg bredt indenfor den rytmiske musik, og jeg er vild med at undervise, hvilket jeg har gjort både i forbindelse med sammenspil og ligeledes med guitarundervisning.