Skip to content

Kontoret holder sommerferie lukket i uge 27-31. Du kan stadig tilmelde dig alle vores spændende kurser til efteråret her på siden. Vi ønsker alle en rigtig god sommer.

Tilmeld nyhedsbrev

Solosang

Drømmer du om en stærk stemme?

Sangundervisning kan være en fantastisk mulighed for at udforske og udvikle din stemme, uanset om du er begynder eller mere erfaren sanger.

Sangundervisning kan være utroligt givende, og du lærer bl.a. om grundlæggende teknikker for korrekt åndedræt og kropsholdning, som er afgørende for at synge med kontrol og lethed, og du lærer at udvikle evnen til at synge i tune og kontrollere tonekvaliteten.

Over tid vil du lære om udvikling af din vokale rækkevidde og metoder til at passe på din stemme for at undgå skade, og du vil kunne lære at optræde og håndtere nervespænding, så du kan udføre en præsentation på en selvsikker måde.

Du vil også møde forskellige teknikker til at forbedre din stemmekvalitet, herunder resonans, projicering og stemmevolumen, ligesom du vil lære at at udtale ord korrekt og formidle tekster med emotionel og musikalsk dybde.

Vore undervisere vil altid tilpasse undervisningen til dine evner og mål, hvilket kan hjælpe dig med at nå dine ønskede resultater inden for sang.