Skip to content

I dagene torsdag 28. sept. kl. 17.00 til mandag den 2. okt. kl. 05.00 kan du desværre ikke tilmelde dig vores kurser, arrangementer m.m., da vi opdaterer hjemmesidens bagvedliggende systemer. Beklager din ulejlighed.

Personlig udvikling

Personlig udvikling og livsstil

Personlig udvikling og livsstil

Bliv klogere på dig selv - Se alle vores kurser herunder

Vi tilbyder hos FOF Herning forskellige livsstils- og personlig udvikling kurser. Uanset om du leder efter værktøjer til at arbejde med dit mentale helbred, søger nye fritidsinteresser eller noget helt tredje, har vi garanteret et kursus for dig!

Hvad kan et kursus i personlig udvikling gøre for mig?

I alle vores kurser i personlig udvikling ligger vores fokus på, at du skal blive klogere på dig selv, opnå mere glæde i din hverdag og føle overskud. Mange oplever hæmmende tankemønstre og følelser forårsaget af bl.a. en stresset hverdag. Vi ønsker med vores kurser, at give dig nogle værktøjer til at booste dit selvværd og give dig mere energi i hverdagen. 

Kurser i personlig udvikling er for alle

Vores kurser er for alle der er interesseret i at arbejde med dem selv, uanset alder og køn.

Er der ingen kurser nedenfor, eller er de allerede startet, kan du kontakte os for evt. overskydende pladser på de igangværende hold på tlf. 97224744 eller mail info@fofherning.dk