Skip to content

I dagene torsdag 28. sept. kl. 17.00 til mandag den 2. okt. kl. 05.00 kan du desværre ikke tilmelde dig vores kurser, arrangementer m.m., da vi opdaterer hjemmesidens bagvedliggende systemer. Beklager din ulejlighed.

lær at spille bridge

Bridge for begyndere

Bridge for begyndere

Bridge er et fantastisk kortspil. Krævende, sjovt, svært, socialt, logisk, struktureret og med masser af plads til intuition. Herning Bridgeklub tilbyder i samarbejde med FOF begynderundervisning, så du også kan lære dette fantastiske spil.

Kurset er opbygget i 2 moduler. Modul 1 starter efterår og fortsætter for interesserede i Modul 2 om foråret. Der er mulighed for at du på Modul 1 også kan prøve at spille med i selve klubben med en klubspiller eller en ven fra undervisningsholdet en aften, og på Modul 2 nogle aftener, hvor du selv kan spille med i klubben. For at give dig det maksimale udbytte af kurset sker undervisningen med kort i hænderne det meste af tiden, og understøttes desuden med videoer og diverse opgaver på frivillig basis.

Som optakt til selve kurset er der, for dem der ikke har erfaring med kortspil i det hele taget, en introdag 10. september 2023 fra kl. 10 – 13. Kaffe/the er inkl. i deltagergebyret på alle kursusaftener.

Underviser: Torben Kelså, er både en erfaren Bridge turneringsspiller og har mere end 20 års erfaring med også at uddanne nye bridgespillere og nye bridgelærere til Danmarks Bridgeforbund.