Skip to content

Overlev din teenager

Overlev din teenager

Bedre kommunikation med din teenager?

Et af de steder, hvor der oftest sker miskommunikation, er mellem forældre og teenager.

Med dette kursus ønsker vi at tage en humoristisk tilgang, hvor man som forældre kigger indad og ser sit forældreskab i et nyt lys. Vi undersøger hvem der egentlig er dinosauren, hvordan var det selv at være teenager og hvad en adfærdsændring måske kan bidrage med til din hverdag.

Som forældre står man ofte i opslidende situationer. Det kan være fuck-fingeren, den smækkede dør, sårende kommentarer samt ikke at blive lukket ind. På trods af, at man gør sit allerbedste, kan der være situationer, hvor det bare ikke er tilstrækkeligt og overskuddet i forvejen er minimalt.

Igennem vores erfaringer fra terapirummet, samtaler med de unge mennesker på ungdomsuddannelserne, forældremøder og samtaler, vil vi belyse, hvad de unge mennesker oplever og kæmper med hver dag.

Kurset giver dig redskaber til at kommunikere, sætte rammer, grænser og skabe mening. Samtidig vil du opnå en større indsigt og viden i de unge menneskers liv, som giver dig mulighed for en anden tilgang. Kurset tager udgangspunkt i teenageren, dog kan det bruges i mange andre sammenhænge som parforhold, venskaber og blandt kollegaer. 

Filtrér