Skip to content
Personlig udvikling

Personlig udvikling

Personlig udvikling

Forløbet er til dig, der er nysgerrig på dig selv og dit liv

Du vil opnå større indsigt i dig selv gennem i de ting, som begrænser dig i at gå efter det, du savner, længes efter eller drømmer om.
Du vil få større indsigt i alt det, du ikke ved, at du indeholder og har brug for at være – netop for at kunne gøre de ting, som er vigtige for dig.
Du vil arbejde hen imod en større personlig gennemslagskraft samt opnå optimal indflydelse på dine omgivelser ved at få fuldt udbytte af dit potentiale.
Du vil opnå større forståelse for egen og andres adfærd og reaktionsmønstre samt inspiration til ændring i egen adfærd og vaner samt handlemønstre.

Forløbet vil bestå af en blanding af teori og praksis og være bygget op omkring metoder fra skyggearbejde samt adfærds- og livsdesign. Der vil blive taget udgangspunkt i menneskets adfærd, personlig effektivitet og planlægning samt fokus på at arbejde hen imod at opnå egne drømme og mål i livet. Derudover vil der være fokus på mindfulness samt energiforvaltning. 

Hver lektion vil tage udgangspunkt i et bestemt tema, og du vil under hele forløbet have mulighed for feedback. Du vil få fyldt den mentale værktøjskasse med konkrete praksiseksempler, konkrete redskaber samt relevant materiale til hver gang, du vil kunne bruge efterfølgende. 

Filtrér