Skip to content
Få franskundervisning i FOF

Fransk

Lær fransk med FOF

Hvis du gerne vil lære fransk, så har FOF Herning kurset for dig, med kurser for både begyndere og øvede.

Tilmeld dig til et kursus i fransk, og lær det franske sprog.

Hvilket niveau skal jeg vælge? 

NIVEAU 1 – BEGYNDERE På dette niveau har du intet kendskab til sproget.

NIVEAU 2 – GRUNDLÆGGENDE Du kan stille og besvare simple spørgsmål i nutid, introducere og fortælle kort om dig selv.

NIVEAU 3 – LET ØVET Du er i stand til at forstå og gøre dig forståelig i hverdagssituationer. Desuden kan du sammensætte en række sekvenser til et hele i nutid og datid. Du kan stille og besvare simple og korte spørgsmål relativt flydende. Der mangler dog stadig ordforråd samt evnen til at kunne omsætte grammatikken til praksis.

NIVEAU 4 – ØVET
Du er i stand til at forstå og ytre dig om kendte hverdagssituationer. Du har et godt kendskab til og kan anvende den overordnede opbygning af sproget og kan omsætte grammatikken til praksis. Du kan forstå den overordnede mening i en samtale mellem indfødte, men har dog et begrænset ordforråd på visse områder.

KONVERSATION

Du kommunikerer afslappet i hverdagssituationer. Du kan præsentere og opsummere dine ideer overfor en eller flere personer. Du har et stort ordforråd og behøver kun sjældent at lede efter ord. Dine grammatiske fejl er ikke forstyrrende for tilhøreren.

Er der ingen kurser nedenfor, eller er de allerede startet, kan du kontakte os for evt. overskydende pladser på de igangværende hold på tlf. 97224744 eller mail lige her.

Filtrér