Skip to content

Bliv frivillig vært

Er du klar til at blive en del af noget helt særligt? Noget, der er sjovt, lærerigt og uendeligt givende? Så er chancen her! Bliv én af vores nye frivillige værter hos FOF Københavns Omegn og få oplevelser, du aldrig vil glemme!

Her er, hvad du kan se frem til:
Hyggelig atmosfære: Vi er de første, vores deltagere møder, og er en del af en varm og imødekommende atmosfære, hvor vi sørger for en god velkomst og stemning for deltagerne.

Eksklusive oplevelser: Vi får unikke muligheder for at møde engagerede foredragsholdere og høre deres spændende oplæg, hvilket er meget lærerigt og inspirerende.

Stærkt fællesskab: Vi har et stærkt kollegialt fællesskab blandt os. Hvor vi støtter hinanden, deler oplevelser og skaber varige venskaber.

Gør en stor forskel: Vores indsats som vært er uvurderlig. Vi er med til at gøre hvert arrangement til en succes og giver deltagerne en mindeværdig oplevelse.

Kom og bliv en del af vores engagerede team og oplev glæden ved at være frivillig vært. Vi glæder os til at byde dig velkommen som vores nye vært-kollega hos FOF Københavns Omegn!

Mange hilsner
Marianne, Bente, Tine, Lise, Dorte, Henrik, Dorte, Helle og Jonna 
Frivillige værter hos FOF Københavns Omegn

Har du lyst til at vide mere om, hvad det vil sige at være frivillig vært?
Kontakt skoleleder: Karina Waage-Jensen kwj@fof.dk |4330 0190