Skip to content
Filosofi og kaffe hos FOF København

Filosofi og kaffe

Filosofi og kaffe

Hvor er vi på vej hen? Og hvad er menneskets plads i den fremtid, der venter os?

Til »Filosofi og kaffe« sætter vi tidens store spørgsmål til debat. Sammen med eksperter, forfattere og debattører får vi nye perspektiver på det kendte og går på opdagelse i nye verdener, som vi kan blive klogere af.

Hver anden søndag byder vores vært Lene Rachel Andersen velkommen i uformelle rammer og sætter scenen for en anderledes debat om de store eksistentielle og samfundspolitiske spørgsmål. Hun stiller de nysgerrige, skæve og overraskende spørgsmål til dagens gæst og åbner for en samtale med publikum.

Kaffe og musik er inkl. i prisen. Lavet i samarbejde med Fremvirke.

Om Lene Rachel Andersen

Lene Rachel Andersen er civiløkonom, filosof og medstifter af Fremvirke. Hun har bl.a. skrevet bøgerne »The Nordic Secret« (2017), »Metamodernitet – mening og håb i en kompleks verden« (2019) og »Dannelse – at blive et større menneske« (2020).

Læs mere om arrangementerne nedenfor, hvor du også kan tilmelde dig. Har du spørgsmål, besvarer vi dem altid gerne på tlf. 4596 0100 eller e-mail adm@fofkbh.dk

Er der ingen kurser nedenfor, eller er de allerede startet, kan du kontakte os for evt. overskydende pladser på de igangværende hold.