Skip to content

Hvis du har gået på et hold i foråret, som fortsætter til efteråret, har vi reserveret en plads til dig. Du får direkte besked, før alle efterårets hold bliver lagt online 22. juni (bemærk ny dato).

IT-kurser og økonomi hos FOF København

Blender – 3D-modellering for begyndere

Blender – 3D-modellering for begyndere

Blender er et fantastisk værktøj til 3D-modellering og en stor mængde andre kreative digitale processer. Vi ser på, hvordan du får lært håndværket at lave 3D-modeller fra bunden – som en professionel.

Vi gennemgår et par hurtige instruktionsvideoer sammen, ser på hvordan programmets interface fungerer, og lærer det helt grundliggende omkring 3D-modellering.

Blender kan mange, mange ting, og på dette kursus ser vi specifikt på hvordan vi kan bruge Blender til at lave ting til spil: Design dit eget 3D-monster, sving Pacman3D sammen på 2 minutter, og lær at lave figurer som eksempelvis dem de har i Crossy Roads. Alt efter ønske kan vi også se på eksempelvis animation, UV unwrapping, Normals, Baking med videre.

Kurset henvender sig til alle begyndere, men også lettere øvede kan være med, hvis man gerne vil have inspiration til at komme op i en højere klasse af professionalisme – men stadig med det basale håndværk.

Underviseren Frits Lyneborg har mange års professionel erfaring med Blender, primært fra spilbranchen, så der kan svares på alle spørgsmål i den sammenhæng.

Se mere om Blender på blender.org.

IT OG WEB

Se alle aktuelle kurser