Hvis du har gået på et hold i foråret, som fortsætter til efteråret, har vi reserveret en plads til dig. Du får direkte besked i perioden 20. maj-13. juni. Alle efterårets hold bliver lagt online 24. juni.
Hvis du har gået på et hold i foråret, som fortsætter til efteråret, har vi reserveret en plads til dig. Du får direkte besked i perioden 20. maj-13. juni. Alle efterårets hold bliver lagt online 24. juni.
At kultivere den gode surdej er en kunst. På dette kursus over to gange lærer du teorien bag surdej, laver din egen surdej og så bager vi selvfølgelig også surdejsbrød.
Kurset er fordelt over to kursusgange, hvor første kursusgang varer 1,5 time og giver dig teori om surdej, du lærer vedligeholdelse af din surdej, og så laver du din egen surdej. Anden kursusgang varer 4 timer, og her skal vi bage dejligt surdejsbrød.
2-3 viskestykker, karklud og forklæde samt drikkevarer. Husk en bøtte til opbevaring af surdejen. Det er vigtigt, at beholderen kan holde helt tæt.
Derudover er det en forudsætning for at deltage i kurset, at du medbringer en røremaskine.
Råvarer er inkl. i prisen. Af hensyn til planlægning og indkøb lukkes madkurser for tilmelding ca. 7 dage før kursusstart. Tilmeld dig derfor gerne i god tid, så du er sikret en plads.
Dato | Tid | Sted | Navn | |
---|---|---|---|---|
1 | Mandag 20.10.2025 | 18:00-19:30 | Hillerødsholmskolen | Jutta Pallesgaard |
2 | Mandag 27.10.2025 | 17:00-21:00 | Hillerødsholmskolen | Jutta Pallesgaard |
Uddannelse: Jutta blev uddannet bager i 1992 og fortsatte derefter sin uddannelse som konditor, som hun afsluttede i 1995.
Andet: Jeg har opdaget, at undervisning giver mig utrolig meget. Det er spændende at se de flotte resultater, kursisterne skaber. Mit mål er, at alle efter kurset kan genskabe det samme derhjemme. Jutta underviser på både voksen- og familiekurser og ser frem til at byde dig velkommen.