Skip to content

Dans dig glad

»Dans dig glad« er et hold med fokus på glæden ved dans, ligegyldig hvordan det ser ud. Det handler om god musik, god energi, lækre trin og godt humør.

DansemotionMove yourself

Det er for dig, som elsker at danse, bare fordi det gør dig glad, og for dig som har lyst til frit at udvikle og udforske dit eget dansetalent, samtidig med at du har det sjovt sammen med andre danseglade voksne. Vi danser os fra hovedet, ned i kroppen og ud gennem hjertet. Det er den perfekte start på en god dag.

Alle er velkommen uanset alder og baggrund.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 10.04.2024 10:00-11:30 Dansekapellet Emilie Rose Milling
2 Onsdag 17.04.2024 10:00-11:30 Dansekapellet Emilie Rose Milling
3 Onsdag 24.04.2024 10:00-11:30 Dansekapellet Emilie Rose Milling
Se alle Se færre
Underviser Emilie Rose Milling – FOF København
Underviser

Emilie Rose Milling

Uddannelse: Jeg er uddannet danser og koreograf fra Flow Dance Academy samt danser og performer fra Studio20.

Andre faglige kvalifikationer: Hele mit voksne liv har jeg interesseret mig for udvikling af vores unikke menneskelige potentialer igennem meditation, mindfulness, bevægelse, energiarbejde, personlig udvikling, kropssprog, skuespil/film, udtryk og kreativt arbejde.

Undervisningserfaring: Min drivkraft indenfor undervisning er at skabe et rum, hvor vi frit kan udvikle vores egen personlige danseglæde. Jeg har undervist både børn, unge og vokse on and off, siden jeg var 15 år. Jeg har undervist i stilarter indenfor hiphop og urban (funk, house, waacking m.m.). Derudover underviser jeg i intuitiv dans, impro, udtryk, kropssprog, musikforståelse og flow samt mine egne dansekurser.

Andet: Jeg har min egen lille virksomhed, hvor jeg tilbyder intuitiv vejledning, tarotlæsninger, producerer podcast og videoprojekter.

Læs mere om Emilie her.