Skip to content

Hvis du har gået på et hold i foråret, som fortsætter til efteråret, har vi reserveret en plads til dig. Du får direkte besked, før alle efterårets hold bliver lagt online 19. juni.

Lær finsk hos FOF København

Finsk – niveau A2

Finsk – niveau A2

Har du allerede et grundlæggende kendskab til finsk, og kunne du tænke dig at blive endnu bedre? Eller har du tidligere færdiggjort vores kursus i finsk niveau A1 eller A1+?

Dette kursus er en fortsættelse af kurset »Finsk – niveau A1+«. Her arbejder vi fortsat med at forbedre din talefærdighed samtidig med, at du i endnu højere grad bliver fortrolig med de hyppigst brugte kasus.

Værd at vide

Vi fortsætter med vores grundbog »Suomen Mestari 2 Uudistettu«, hvor de centrale temaer fritid, fester og indkøb klæder dig godt på til dine ferier og familiebesøg i Finland:

  • Kapitel 4: Fritid
  • Kapitel 5: Indbrud
  • Kapitel 6: Fester
  • Kapitel 7: Jobsøgning
  • Kapitel 8: Shopping

Undervisningsmateriale

Grundbogen »Suomen Mestari 2 Uudistettu« (ISBN 978-951-1-41418-6) kan købes ved fællesbestilling første mødegang. Herudover må der forventes en mindre udgift på 50 kr. til udleverede handouts. Du er velkommen til at kontakte underviser Rosanna Lavendel Frost på e-mail info@finsksprogogkultur.com eller tlf. 31191225, hvis du har spørgsmål til kurset.

Vil du vide mere om niveauet på kurset? Læs mere på om niveaubeskrivelser

 

SPROG

Se alle aktuelle kurser