Skip to content
Naturmeditation i Ganløse ved FOF Køge Bugt

Naturmeditation i skoven - Egedal

Naturmeditation i skoven - Egedal

Lær at bruge naturen til at skabe ro og afslapning, så du kommer mere i balance og tættere på dig selv. I løbet af 8 uger øves forskellige metoder som er inspireret fra bla. mindfulness, skovbad (shinrin-yoku), qigong, mentaltræning og visualiseringsøvelser. Gennemføres som gåtur på ca. 3 km i roligt tempo på naturstier i varieret terræn og i alt slags vejr.

 

Naturmeditation foregår udendørs i skoven ved Buresø, som danner en naturlig ramme til indre fordybelse og forløsning af spændinger, tankemylder og bekymringer. Du vil opleve, at din sindsstemning bliver lettere, når du tilbringer tid i skoven med opmærksom tilstedeværelse.

 

Du får styrket din mentale sundhed og trivsel, så du bedre modstår stress og pressede situationer. Gevinsten er større velvære, øget koncentrationsevne og mere kreative tanker.

 

Værd at vide

Forløbet er ikke terapi, men foregår som interaktiv gruppeundervisning, hvor deltagernes erfaringer og oplevelser udforskes og deles undervejs i forløbet. Gruppedynamikken er med til at skabe en fællesskabsfølelse, som er med til at forankre øvelserne i din hukommelse.

 

Medbring en lille rygsæk med yogamåtte/liggeunderlag, et lille fleecetæppe, evt. en lille pude og en flaske vand samt madpakke eller snacks/frugt. Check vejrudsigten og tag tøj og sko på til vejret.

 

Mødested ved bommen nedenfor Buresø parkering Ganløse Eged, i krydset mellem Skovvej, Klokkekildevej og Småsøerne.

Du er velkommen til at kontakte underviseren, hvis du har spørgsmål.