Skip to content

Kontoret holder sommerferie fra den 26.06 til og med den 10.08. Der er lukket for personlig betjening og telefonen besvares ikke i ferieperioden. Vi tjekker løbende mails, men I må forvente en længere svartid end normalt. Vi glæder os til at se jer igen efter ferien og vi er tilbage på kontoret mandag den 11.08.25 Vi ønsker jer alle en rigtig god sommer!

Lær at lave japansk mad hos FOF Nordvestjylland, Holstebro

Japansk mad

Flere og flere danskere er interesserede i japansk mad, da vi oftere hører ord som Umami, hvilket betyder "smag" på japansk. Du vil blive introduceret til japansk madlavning med basis ingredienser som sake (japansk risvin), mirin, dashi ( fisk eller tang bouillon), miso (sojabønner paste), tofu, tang osv. Japansk mad er ikke kun sushi, men der er også onigiri (risboller), gyoza (dumpling), miso suppe (fermenteret soja bønner suppe). 

Som japaner vil jeg gerne introducere mit lands stolte madkultur til jer. Kom og få inspiration til japansk hverdagsmadlavning. 

Udgifter til råvarer ca. 125,- pr. undervisningsgang.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 17.11.2025 17:30-20:30 Sønderlandsskolen Yuka Baggesen
2 Mandag 24.11.2025 17:30-20:30 Sønderlandsskolen Yuka Baggesen

Yuka Baggesen