Skip to content

På grund af flytning til anden lokation er kontoret og telefonen lukket for betjening fra og med onsdag den 29. maj 2024 til og med mandag den 3. juni 2024. Vi er således klar ved telefonen tirsdag den 4. juni kl. 10:00

Charlotte Niemann

Charlotte Niemann

Charlotte har en uddannelse i reklamebranchen, og hun har altid arbejdet med komposition, form, tegning og farver. I 1995 valgte hun at arbejde fuldtid med sin kunst, da det altid har været noget, som hun ville: 

”Jeg kan bare ikke lade vær med at udtrykke mig kunstnerisk”

Hun har derfor arbejdet med kunst i 27 år, og hun oplever mange spændende ting som kunstner. Hun har arbejdet med flere spændende bestillingsopgaver fx portrætter, kunstnerisk lydisolering, udendørs vægmaleri og senest maling af kopiknogler til et museum.
Charlotte Niemann underviser i tegning og maling hos FOF og har kursister, som har været hos hende i 15-20 år. 

”Når jeg ikke selv maler, deler jeg ud af mine erfaringer på mine kurser”. 

Charlotte har forskellige kurser i tegning, akvarel og akrylmaling spredt rundt i Odense, Middelfart og Fredericia. Hun er elsket blandt sine kursister, som er kommet hos hende i flere år i træk. Hun er en passioneret kunstner, som elsker at være med til at udvikle den enkelte kursists evner på sine hold. 

”Det sjove ved at male er, at man kan skabe sin helt egen virkelighed. Det kedelige er så, at man skal øve sig”

Kreativiteten har altid været en del af Niemanns hverdag. Hendes far var uddannet fotograf, og hendes mor arbejdede med tøjdesign. Derfor kom der ofte kunstnere hjem til hende lige fra barnsben. 

”Allerede som barn var min passion at tegne og male”.

Som barn vandt Charlotte allerede tegnekonkurrencer, og hun elskede at udtrykke sig kreativt. Den følelse er aldrig er forsvundet, og nu hjælper hun andre med at finde den på sine kurser.