Skip to content

Vi er i gang med at oprette efterårets aktiviteter. Kurser, foredrag og udflugter kommer på hjemmesiden løbende, indtil alt er klar fra ca. midt juni.

Planter til hverdag og fest - ulige uger

Planter til det hele

Lær at lave lækker plantebaseret aftensmad, du kan servere til både hverdag og fest. Kurset giver en introduktion til det plantebaserede køkken og dets basis ingredienser og viser dig, hvordan du let kan erstatte kød og mælkeprodukter med sunde plantebaserede alternativer. 

Du lærer at lave plantebaserede udgaver af kendte klassiske kolde og varme retter som f.eks. lasagne bolognese, frikadeller, fiskefilet og saucer (f.eks. bearnaise sauce) samt nye spændende retter med masser af grøntsager. På kurset præsenteres du samtidig for nye måder at bruge grøntsager (og frugter) på. Opdag f.eks. hvordan du kan lave din egen sunde grøntsagspasta - eller hvordan bananskræl kan forvandles til en lækker vegansk pulled pork.

Kurset er både for dig, der gerne vil spise mere plantebaseret, eller som har fået en veganer i familien eller i venneflokken, som du gerne vil kunne forkæle med lækre, nærende veganske retter. 

 

Udgifter

Udgifter til råvarer ca. kr. 100,- pr. gang afregnes direkte med underviseren. 

Medbring

Medbring gerne egne drikkevarer. 

Adgang til køkkenet

OBS. indgang fra parkeringsplads via trappeopgang. Ingen elevator.

Information

  • Dato 09.10.2025-18.12.2025
  • Adresse FOF Vindegade 74
    Vindegade 74
    5000 Odense C
  • Lokale køkken, 1. sal
  • Bemærkninger Udgifter til råvarer pr. gang ca. kr. 100,- afregnes direkte med underviseren. OBS. indgang fra parkeringsplads via trappeopgang. Ingen elevator

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 09.10.2025 16:30-20:30 FOF Vindegade 74 Ditte Lustrup
2 Torsdag 23.10.2025 16:30-20:30 FOF Vindegade 74 Ditte Lustrup
3 Torsdag 06.11.2025 16:30-20:30 FOF Vindegade 74 Ditte Lustrup
Se alle Se færre

Ditte Lustrup

Ditte Christina Lustrup er uddannet indenfor ernæring og sundhed og har mange års erfaring i det plantebaserede køkken. Hun har bl.a. arbejdet i køkkenet hos den veganske og økologiske Café Kosmos i Odense og udviklet plantebaserede opskrifter til både firmaer, instagram og madbloggen Hybenliv.dk. Derudover er hun foredragsholder og forfatter til den plantebaserede kogebog: Hyben, en vitaminbombe fyldt med smag og næring.