Skip to content

Kontoret holder sommerferielukket fra og med fredag den 28. juni til og med onsdag den 7. august. Kontoret er lukket for personlig betjening frem til 1. september, men du kan træffe os fra 8. august på tlf. 6611 6845 mandag-torsdag kl. 10-14.

engelsk-fof-odense

Engelsk

Engelsk

Lær engelsk, så du kan begå dig over det meste af verden

 

Mr. World Wide

Engelsk er det mest udbredte internationale sprog, og med det kan man nærmest begå sig overalt. 
Har du brug for et engelskkursus for at genopfriske sproget inden rejsen? Vil du udvikle dit ordforråd, blive bedre til at forhandle på jobbet eller arbejde i udlandet? Årsagerne kan være mange, men fælles for vores undervisning i engelsk hos FOF Odense – Svendborg  – Fredericia – Middelfart – Assens er, at du lærer sproget på et niveau, der matcher dine behov. 

 

Kultur og sprog 

Du vil kunne tage til London og bestille på flydende engelsk. Du vil få en bredere forståelse for deres kultur og hvorfor afternoon tea er et hit. Her kan du gå op og ned ad Oxford street eller gå i teateret og se den nyeste forestilling – når du lærer engelsk, kommer du tættere på kulturen og tættere på nye mennesker. 
Det kan også være din næste rejse går til USA eller Canada, og at du gerne vil kunne begå dig der uden nogen kvaler. Lige meget hvad, vil du lære meget mere om det hele på et af vores hold. 

Alle niveauer

Hos FOF kan du finde et hold, som matcher lige dine behov. Du kan vælge et kursus, som er til begyndere eller et kursus, som er til den mere garvede engelsktalende person. 

Fortrolig med sproget

Du kan blive fortrolig med det engelske sprog via et af vores kurser. Her kan du lære, hvordan du let og elegant begår dig på dagligdagsengelsk. Der lægges vægt på det mundtlige, og I vil øve jer med at læse tekster op, som både er relevante og aktuelle. I vil også have samtaler med hinanden, hvor I får øvet udtalen af det engelske sprog. 

Fællesskab

Udover at du bliver god til det engelske sprog, vil du også møde et dejligt og rummeligt fællesskab. Måske skal sproget bruges til rejser, som du vil tage i fremtiden. Her vil du så kunne møde din næste rejsekammerat, så I begge kan øve jer på det engelske, mens I er i England. Bedre bliver det da heller ikke!

Vores undervisere

Vores undervisere er fantastiske, og de er klar til at hjælpe dig i gang. Vores undervisere har enten relevant uddannelse eller har selv lært et nyt sprog som voksen, og ved hvilke udfordringer, som er i det. De er passionerede omkring det engelske sprog og vil gerne dele ud af deres egne erfaringer, og man kan virkelig mærke på dem, at de brænder for det, de laver. 


Så kast dig ud i det! Du vil kun ende med gode kompetencer og det fedeste fællesskab.

 

Filtrér