Skip to content
Slip kreativiteten fri - FOF kursus i Arden med lino cut keramik og mono print

Slip kreativiteten fri

Slip kreativiteten fri

Slip kreativiteten fri på et lille “3 i 1” forløb over 6 mødegange.
Måske har du længe haft lyst til at udtrykke dig kreativt, men ikke rigtig kommet i gang. På dette forløb får du mulighed for at udtrykke dig i monoprint, linocut og keramik. Jeg introducerer og vejleder dig i hvert emne, så alle kan være med.

Mono Print - Her skaber du dit eget værk ved at lave aftryk. Vi afprøver mange forskellige trykredskaber, så du får en fornemmelse af hvilket udtryk du kan skabe. Redskaber vi benytter kan være paprulle rør, bobleplast, gamle isterningebakker eller andet der kan sætte et spændende aftryk med tryksværte - du er velkommen til at medbringe egne materialer til at skabe aftryk også.
Når du har afprøvet materialerne, vælger du dine favoritter og skaber dit eget unikke billede.

Lino Cut - Fordyb dig i en spændende proces med linoleum og tryksværte. Du overfører dit motiv til den glatte linoleumsplade og får så i gang med snittearbejdet. Når du har udskåret dit motiv, er du klar til at lave dit første tryk. Vi trykker manuelt, så du kan sagtens arbejde videre på egen hånd derhjemme efter dette forløb.

Keramisk formgivning - Her får du mulighed for at lære lidt om keramikkens verden. De teknikker du lærer er dem, man benytter ved et arbejdsbord, der er altså ikke drejebænk til rådighed. Du får mulighed for at formgive et lille emne fx en kop, en lille skål eller en lille skulptur. Når du har formet dine emner, skal de tørre og derefter forglødes (førstebrænding), herefter er det tid til at glasere (farvelægge) dit emne. Når ovnen har været igennem stentøjsbrænding, så dit emne klar til brug eller pynt.

Materialer til Lino Cut og Mono Cut er inkluderet i kursusprisen.
Der vil være materiale udgifter til ler inkl. brænding og glasur kr. 100,- pr. kg ler.