Thaimad for begyndere er en spændende smagsrejse til et eksotisk og kulinarisk univers, hvor du vil opdage en verden af farver, smage og duftende krydderier.
På kurset lærer du de grundlæggende elementer inden for det thailandske køkken, og du lærer at lave autentisk thailandsk mad.
Du får bl.a. indblik i forskellige teknikker og processer, men du får også viden om, hvor du køber ingredienserne, hvordan du beregner portioner og hvordan du tilbereder maden korrekt. Vi arbejder med autentisk stemning og har fokus på at skabe gode smagsoplevelser ved hjælp af ægte thailandske ingredienser.
Ved kursets afslutning nyder vi maden sammen. Som deltager på kurser lærer du:
Forudsætning for deltagelse:
Thaimad for begyndere kræver ingen tidligere erfaring med thaimad. Alle er velkomne. Hvis du allerede nogle grundlæggende færdigheder inden for thailandsk madlavning eller andre verdenskøkkener, kan du udforske vores brede udvalg af madlavningskurser fra hele verden.
Vær opmærksom på, at der kan forekomme ekstra udgifter til madvarer. Yderligere information findes ved bemærkninger under sektionen Information længere nede. Husk at medbringe beholdere til eventuelle lækre rester.
Alle kan deltage.
Praktisk information og materialeudgifter:
Medbring skarpe knive, forklæde og madbokse. Kursister skal betale 120 kr./pr. mødegang for materialer. Første gang skal kursister betale for 2 gange (for den 1. gang og den 3. gang)
Afbud skal ske mindst 24 timer før mht. indkøb af varer. Ellers skal du betale for materialer for udebleven mødegang.
Dato | Tid | Sted | Navn | |
---|---|---|---|---|
1 | Onsdag 26.02.2025 | 17:00-20:00 | Egebjergskolen, Horsens | Waraporn (Wicki) Larsen |
2 | Onsdag 12.03.2025 | 17:00-20:00 | Egebjergskolen, Horsens | Waraporn (Wicki) Larsen |
3 | Onsdag 26.03.2025 | 17:00-20:00 | Egebjergskolen, Horsens | Waraporn (Wicki) Larsen |