Skip to content
Mand i yogastilling

Få det til at ske - Yogaworkshop med Simon Krohn

Få det til at ske - Yogaworkshop med Simon Krohn

Indhold
Nogle gange giver yoga en kraftfuld effekt og andre gange ikke. For de fleste af os er det i høj grad tilfældigt, hvordan og hvor meget yogaen påvirker os, men sådan behøver det ikke at være. På denne workshop skal vi udforske nogle simple teknikker til at skrue op for effekten. 

Simon vil dele tre forskellige strategier, som fører til vidt forskellig effekt. Den ene fører til en tilstand af åbenhed og accept, den anden fører til stabilitet og frygtløshed, og den tredje bringer energi og glæde. Deltagerne vil modtage handouts om disse strategier for at støtte indlæringen.

Tid og sted
Workshoppen afholdes Fredag d. 8. nov. kl. 10:00 - 14:30 i DGI-huset i Vejle på adressen: Willi Sørensens Plads 5, 7100 Vejle.

Kurset gentages d. 24. januar på Sjælland. Nærmere lokation og mulighed for tilmelding offentliggøres i november 2024 under "Kurser og efteruddannelse til FOF's undervisere".

Målgruppe
Workshoppen er for yogalærere, som ønsker at forfine effekten af deres praksis eller undervisning. Du behøver ikke være stærk eller smidig for at deltage, men du skal være klar på en lang, nørdet yogapraksis med en masse tekniske detaljer. Hvis du bare kan lave nogle solhilsner uden de store vanskeligheder, er det fint. 

Underviser
Simon Krohn har levet af at undervise yoga i tyve år og er certificeret som E-RYT 500 hos Yoga Alliance. Han er cand.mag. i filosofi med speciale i indisk filosofi. Han har boet og studeret yoga og yogafilosofi i Indien, Australien og USA og har desuden efteruddannet sig i kropsterapi. 
Simon er desuden forfatter til to bøger: "Nærmere noget", som handler om filosofien bag yoga og "Liv og Luft", som handler om vejrtrækningen.

Tilmelding
Kurset koster 400 kr. at deltage i. Dette er inklusiv frokost. Der er 50 pladser på kurset, og tilmelding er efter "først til mølle"-princippet.

Du tilmelder dig kurset via dette link.

Vi gør opmærksom på, at du efter tilmelding ved udeblivelse uden afbud, vil blive pålagt et udeblivelsesgebyr på 200 kr.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Nina Bak på FOF's Landssekretariat på mail: nb@fof.dk