Kom med på kursus og få de nemme, lækre – og sunde – veje til klimavenlig mad.
Det handler om hverdagen, og en eller flere kødfrie dage om ugen hjælper både klimaet og din krop! Både kroppen og kloden får det bedre, hvis vi skruer ned for kødet og op for det plantebaserede køkken.
Men hvordan laver man varieret og velsmagende hverdagsmad med f.eks. kikærter, bønner og linser? Hvordan bruger man sine gode råvarer op og undgår madspild?
Kom med på kursus og bliv klogere på de forskellige typer af bønner og bælgfrugter og lær at lave velkomponerede middagsretter, som alle kan lide. Få gode basisopskrifter, som du kan eksperimentere videre med derhjemme til klima-kærlig mad!
Udgifter til råvarer afregnes direkte med underviseren.
Vejl. Pris 60 – 75 kr. pr. mødegang
Medbring viskestykke, karklud, forklæde og kniv.
Dato | Tid | Sted | Navn | |
---|---|---|---|---|
1 | Onsdag 18.09.2024 | 18:00-20:45 | Højene Skole | Mauro Dotta |
2 | Onsdag 25.09.2024 | 18:00-20:45 | Højene Skole | Mauro Dotta |
3 | Onsdag 02.10.2024 | 18:00-20:45 | Højene Skole | Mauro Dotta |
4 | Onsdag 09.10.2024 | 18:00-20:45 | Højene Skole | Mauro Dotta |
Se alle Se færre |
Underviser i flg. fag
Italiensk madlavning m.m. og italiensk
Faglig baggrund
Kok i restauranten La Maschera di Ferro i Hjørring