Skip to content
Efterfødselstræning og efterfødselsgymnastik i FOF-Vest

Babybevægelse

Fyld barselstiden ud med leg og motorisk udvikling

Gør dit barn mere kropsbevidst og social i fællesskab med andre børn.
På holdene bliver der blandt andet undervist i sanselige og motoriske stimuleringer, lege og øvelser som understøtter barnets udvikling. Holdene tilpasses efter barnets niveau og udviklingstrin. Der vil være en blanding af samlet og individuel vejledning og kommunikation, med mulighed for at arbejde videre derhjemme. 

Undervisningen og holdene i babybevægelse bliver varetaget af vores dygtige, passionerede og engagerede undervisere, som løbende opdaterer, videreuddanner og lader sig inspirere inden for deres område. Vi tilbyder undervisning i en eller flere af kommunerne Esbjerg, Varde og Fanø, så du har mulighed for at finde et hold i nærheden af dig. 

Tilmelding til babybevægelse i kommunerne Esbjerg, Varde og Fanø

Nedenfor kan du se alle vores kurser i babybevægelse. Du kan her tilmelde dig kurserne. Hvis listen er tom, er det fordi, at vi for nuværende ikke tilbyder undervisning før næste sæson. 

Har du spørgsmål vedrørende babybevægelsesholdene, er du velkommen til at kontakte underviserne via deres kontaktinformationer inde på de enkelte hold eller kontakt FOF Vest på telefon 7512 3805 eller e-mail tilmelding@fof-vest.dk

Filtrér